Edukacija

Webinar: Prodaja putem društvenih mreža – od kupaca do oglašavanja

Razmišljaš o svom biznisu i kako ga plasirati na tržište među što više potencijalnih kupaca? Na pravom si mjestu!

U utorak 10.11.2020. godine u 13 sati budi pred svojim ekranom jer će te čekati zanimljivo webinar predavanje Ivane Petković: “Prodaja putem društvenih mreža: od kupaca do oglašavanja.”

Ivana Petković žena je sa šest godina iskustva u ecommerce svijetu, od postavke, testiranja web shop-ova, advertizinga do web analitike i optimizacije, kako landing page tako i ecommerce kampanja. Radila je na tržištu od preko 20 zemalja Evrope i nekoliko država u Aziji i Americi. Projekti na kojima radi uključuju psihografiju kupca, analizu tržišta i konkurencije, digitalizaciju i BI.

Na webinaru ćeš saznati šta je potrebno da uradiš prije početka svoje online kampanje kako bi se najbolje pozicionirala ili pozicionirao i ostvarila ili ostvario najbolje rezultate te kako da pratiš indikatore koji govore da su elementi tvoje kampanje uspješni ili nisu. Webinar organizuje Inovacioni centar Banja Luka u suradnji sa Startup studijem.

Zato ne čekaj i osiguraj svoje mjesto na webinaru odmah putem prijave na linku. Prijave za učešće su obavezne, a svi prijavljeni učesnici će dobiti link za učešće putem zoom platforme.

Preuzeto sa: ICBL