Ostalo

BEST Mostar otvara prijave za Soft skills akademiju!

Udruženje studenata Univerziteta “Džemal Bijedić“ u Mostaru – BEST Mostar ove godine organizuje Sajam zapošljavanja i Soft skills akademiju koja će se održati u periodu od 4. do 6.marta 2024. godine.

Sajam zapošljavanja i Soft skills akademija namijenjeni su za sve srednjoškolce završnih razreda i studente sa područja cijele Bosne i Hercegovine.

Čitav događaj traje tri dana, gdje je prvi dan rezervisan za Sajam zapošljavanja te će učesnici imati priliku saznati iz prve ruke šta je potrebno za rad u raznovrsnim kompanijama u BiH, dok preostala dva dana su namjenjena za Soft skills akademiju gdje će učesnici imati priliku prisustvovati interaktivnim radionicama s ciljem unaprijeđenja ličnih i profesionalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru.

Svi zainteresovani mogu pronaći više informacija i prijaviti se na Soft skills akademiju na sljedećem linku: https://jobfairmostar.org/

Za sva pitanja, sugestije, nedoumice možete nas kontaktirati na: lbgmostar-jobfair@best-eu.org ili na našoj ig stranici jobfair.mostar.

Izvor: Saopštenje