Edukacija

Radionica: Moj unutrašnji glas

Mi imamo sposobnost da razgovaramo sa sobom! Kada razmišljamo o nečemu možemo čuti svoj unutrašnji glas. On može biti pozitivan i negativan.

Taj glas je projekcija naših misli, mišljenja i zaključivanja. Takođe, ove misli su praćene i određenim osjećanjima. Na primjer, ako razmišljamo o nečemu u čemu smo dobri i uspješni to će u nama izazvati prijatna osjećanja.

Kroz ovu radionicu mladi će razumjeti odnos između misli i emocija, naučiće prepoznati negativne, uznemirujuće misli i zamijeniti ih onim koje su pozitivne i podržavajuće.

Radionica ima za cilj da učesnici kroz interaktivan rad nauče tehnike koje će dorpinijeti jačanju ličnog samopouzdanja i prevenciji osjećanja bespomoćnosti.

Radionica će se održati 31. januara u 18.30 h u prostoru Društvenog centra Rosulje (park Mladen Stojanović). Učešće je besplatno!

Prijavu (ime, prezime, godište i kontakt telefon) poslati na mail: oc@zdravodaste.org najkasnije do 30. januara do 17h.

Aktivnost realizujemo u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” #MjesneZajednice koji zajednički finansiraju Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini i Embassy of Sweden in Sarajevo a provodi UNDP Bosnia and Herzegovina

Preuzeto sa: Instgram @zdravodaste