Ostalo

Mozaik omladinske banke daju skoro 200.000 KM za biznis ideje mladih

Mozaik omladinske banke podržavaju mlade preduzetnice i preduzetnike poput tebe.

Znamo da imaš naviku dolaziti u naš lonac.pro! I mi imamo! 🙂 Ipak su se sjajne stvari desile za sve nas u ovoj zajednici i baš zato jedva čekamo da i ti vidiš sve što smo ti pripremili u Rolify.pro. Počeli smo u najmanju ruku obećavajuće i to sa prvim ovogodišnjim pozivom Mozaik omladinskih banaka za biznis ideje. Ako si zbog toga ovdje, još jedan klik te dijeli do prijave. 👇

 PRIJAVI SE OVDJE

Imaš između 18 i 35 godina i želiš pokrenuti nešto svoje u Bosni i Hercegovini? Prijavi se za bespovratna sredstva i pokreni svoj obrt u FBiH, samostalno preduzetništvo u RS ili komercijalno poljoprivredno gazdinstvo i POČNI RADITI ZA SEBE.

🗓️ Rok za prijave je 15.2.2024. u 14h.

Hoćeš da ostaneš u BIH, ali HOĆEŠ i SVOJ biznis! Razumijemo te! Do sada smo sa mladima poput tebe pokrenuli 275 biznisa!

Pročitaj šta kaže Goran o našoj podršci, a onda napravi svoj najvažniji korak u ovoj godini: pošalji prijavu za SVOJ BIZNIS! 👇

“Zadovoljan sam podrškom Fondacije Mozaik. Njihova podrška za mladog preduzetnika je uvijek vjetar u leđa. Od ovih sredstava sam kupio kompresor i još neke alate.” 

 PRIJAVI SE OVDJE

Preuzeto sa: lonac.pro