Volontiranje

Poziv za volonterke i volontere Godišnje konferencije Fondacije Mozaik 2024.

Učešće na našoj konferenciji će ti donijeti mnogo više od certifikata, zato se prijavi do 1.2.2024. i budi dio sjajnih razgovora, umreži se, zabavi, a pripremili smo i nagrade za najbolje.

PRIJAVI SE OVDJE

Pozivamo te da budeš dio Godišnje konferencije Fondacije Mozaik, jednog od najuzbudljivijih događaja u našem kalendaru, koja će se održati krajem februara! 

📆 27. februar 2024.

📍Hotel Hills, Sarajevo

S obzirom da je ovo invite only tip konferencije, imaćeš mogućnost da kroz volontiranje dobiješ ekskluzivni pristup sadržajima, aktivnostima i sjajnim diskusijama koje smo pripremili, ali i druge benefite (čekiraj ispod o čemu se radi 🧐😏). Takođe ćeš dobiti besplatan trening na temu kreiranja contenta, koji će držati jedna od vodećih digitalnih agencija u Bosni i Hercegovini – Wolf Media.  

Ova konferencija neće biti običan događaj – biće to nesvakidašnji doživljaj kroz koji želimo stvoriti motivirajuće iskustvo za sve prisutne. Očekuju te panel diskusije sa vodećim stručnjacima, liderima i liderkama na tržištu, te zaključci koji će nam dati jasan call to action za dalje. Pričaćemo o brojnim aktuelnim temama, od kojih vjerujemo da će te najviše interesovati paneli o ključnim vještinama i poslovima budućnosti, a predstavićemo i uspješne primjere i strategije koji će te inspirisati. 

MI CIJENIMO I NAGRAĐUJEMO NAŠE VOLONTERE 

Kroz niz panel diskusija i interaktivnih aktivnosti, želimo: 

  • da ojačamo tvoje vještine u korištenju tehnologije za stvaranje pozitivnog uticaja u društvu;
  • da te informišemo o mogućnostima i resursima koji će poboljšati tvoju konkurentnost na tržištu rada; 
  • da ti pružimo neprocjenjivo iskustvo i priliku da razviješ ključne vještine poput timskog rada, komunikacije, organizacije događaja i rješavanja problema;
  • pokažemo primjere uspješnih projekata i strategija koje mogu biti izvor inspiracije i motivacije za promjene. 

Nije floskula kada ti kažemo da ovo nije samo još jedan događaj i da ovo nije obično volontiranje, već prilika da budeš dio nečeg velikog, inovativnog i inspirativnog!


ZAŠTO NAM BAŠ TI TREBAŠ?

  • Kreativni zadaci:

Snimanje reelsova i hvatanje momenata. Ako voliš fotografiju ili video produkciju, imaćeš priliku da zabilježiš najvažnije trenutke konferencije i doprineseš kreiranju trajnih uspomena. 

  • Logistički i tehnički zadaci:

Imaćeš priliku da se angažuješ u različitim oblastima, poput pomoći pri registraciji učesnika i učesnica i drugih tehničkih zadataka.  

Kao što vidiš, ne tražimo puno i ne zadajemo komplikovane zadatke, već nam je više cilj da te osnažimo i pružimo priliku za iskorak u karijeri!  

Zato odradi brzi skrol do vrha stranice, klikni na PRIJAVI SE OVDJE i prati dalje korake! Čekamo tvoju prijavu, a ostavljamo ti snimak od naše prošlogodišnje konferencije, da vidiš djelić atmosfere. 👇 

Preuzeto sa: lonac.pro