Vijesti

Digitalni marketing: April u znaku konferencije „Konverzija“

Šesto izdanje Konverzije, regionalne digitalne marketing konferencije zakazano je za 27. i 28. april, organizatori su već sada najavili kako su pažljivo pripremili događaj koji će dovesti vrhunske stručnjake i niz noviteta, postavljajući još viši cilj u kvalitetu edukacije u sferi digital marketinga.

-Konverzija je sada već postala sinonim za edukaciju i „hub“ za ljude iz digital marketing industrije koji ovđe dolaze kako bi stekli nova, aktuelna znanja. Svi elementi koji su učinili Konverziju izuzetnom tokom prethodnih godina, poput glasanja za najkvalitetnija predavanja, interaktivnih klinika i Business Speed Datinga, biće zadržani, ali uvedeni su i brojni noviteti – naveli su organizatori u saopštenju.

Dodaju kako se najveći od noviteta odnosi na sam program.

-Konverzija će ove godine imati krovnu temu, koja će određivati smjer svim predavanjima, a za 2024. godinu to je umjetna inteligencija u digital marketingu. Od sada je moguće i da se prijavite za predavača, ukoliko smatrate da imate znanje koje možete prenijeti drugima – navode organizatori.

Iz Konverzije kažu da na taj način žele da dovedu nove nade i ljude koji možda do sada nisu željeli da se eksponiraju, a postigli su sjajne stvari.

Kako kažu, na sve to se nadovezuje i glasanje učesnika.

-Nakon što se predavači prijave, učesnici su ti koji će glasati i odabrati koja od potencijalnih predavanja žele da čuju. 15 predavanja će biti odabrano na ovaj način, a za preostalih pet će se pobrinuti organizatori – ističu u saopštenju.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka