Korisno

Test ličnosti: Koji je vaš puta do bogatsva?

Odaberite žabu sa slike i saznajte šta ona otkriva o vama

Uradite test ličnosti, tako što ćete da odaberete žabu sa slike i saznajte koji je vaš put do bogatstva.

Ovaj test ličnosti će vam pomoći da saznate koji je vaš put do bogatstva.  U drevnoj Kini žaba se smatrala simbolom novčanog blagostanja, mudrosti i dugovečnosti.

A mudraci su govorili da svako bogatstvo shvata na svoj način i da bira svoj lični put do njega, poručuju sa sajta Cluber. Odaberite žabu sa slike i saznajte šta otkriva o vama.

Test ličnosti žabe

Shutterstock 

1. Ako ste odabrali prvu žabu

Izvor vašeg bogatstva je profesija povezana sa publicitetom, reklamom, slavom . Briga o svom izgledu i dobrom ukusu je važna za vas. Morate biti impresivni i vaše ideje moraju biti efikasne. Sasvim je moguće da je vaš poziv novinarstvo, kozmetičarski posao, manekenstvo, prodaja nakita i brendiranih predmeta. Moguća je i kreativna karijera pevanja ili glume.

2. Ako ste odabrali drugu žabu

Vaš izvor bogatstva ste vi sami. Vaše ideje, misli, logika . U mogućnosti ste da smislite novi sistem ili da kvalitetno rekonstruišete stari. Vaš um je racionalan, vaše uspešno polje delovanja su finansije, pravo, nauka. Znate da mislite široko i slobodno. 

3. Ako ste odabrali treću žabu

Vaš izvor bogatstva je vera. Ovo je najvažnija stvar u vašem životu. A ovo nije nužno religija. Možete verovati u svoj san, svoju snagu, ono što radite, a takođe i u ljude oko vas. I trebalo bi da budete u stanju da ovu svetlu veru date drugima i da je delite češće. Svaki posao koji ima za cilj da pomogne ljudima je pogodan za vas: učitelj, lekar, sveštenik.

4. Ako ste odabrali četvrtu žabu

Vaš izvor bogatstva je rad u timu , u krugu istomišljenika. Možete raditi u kancelariji ili od kuće, ali i da pokrenete sopstveni biznis. U svakom slučaju, važno je da imate istomišljenike u blizini: porodicu, prijatelja iz detinjstva ili pouzdanog partnera.

Uradite test ličnosti i saznajte koje su vaše skrivene osobine.

Preuzeto sa: Sensa