Edukacija

Akademija političke pismenosti mladih u BiH

Poziv za učešće na Akademiji političke pismenosti mladih u BiH je otvoren! 📢🌟

Želimo pozvati sve zainteresirane da aplicirate na drugi nivo edukacije unutar Akademije političke pismenosti mladih, u organizaciji Fondacije “Akademija za žene” 🌐✨

📚 Teme koje će obrađujemo sa relevantnim stručnjakinjama i stručnjacima su i euroatlantske integracije, Berlinski proces, Otvoreni Balkan, ekonomija država članica i država sa kandidatskim statusom, ekologija i zelene agende, te mnoge druge važne političke teme!

🗓️ Rok za prijavu: 15.01.2024.
📌 Napomena: Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom! Vaš etnicitet, boja kože, spol, mjesto prebivališta, vjeroispovijest, invaliditet su isključivo lične informacije, a ono na šta obraćamo pažnju je kvalitet prijave, entuzijazam i motivacija za učenje, povezivanje i upoznavanje sa drugim sjajnim mladima iz cijele Bosne i Hercegovine.

🔗 Kako se prijaviti?
Samo prijave putem priloženog obrasca bit će uzete u razmatranje. Molimo vas da ispunite upitnik do 15.01.2024. i osigurate svoje mjesto!

👉 Otvori obrazac za prijavu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeanfSTSjXWSqhsIna0H4zYCGl1W-5Vj94gKzFx3MBXUl21_A/viewform

Osobe koje budu pozvane da nam se pridruže dobit će sve potrebne informacije o sudjelovanju na Akademiji političke pismenosti mladih u BiH.

🌐🤝 Budite dio pozitivne promjene i razvoja političke svijesti!

Preuzeto sa: Instagram @afwacademy