Vijesti

Budite dio jedinstvene atmosfere: „Zimzopark“ otvara svoja vrata

Uz hiljade prskalica u jedinstvenoj atmosferi „Zimzopark“ će danas, 29. decembra u 18.00 časova otvoriti vrata za sve posjetioce.

Pridružite se i budite dio prazničnog spektakla u Parku „Mladen Stojanović“ i uživajte u predivnom zabavnom programu koji pripremaju banjalučke umjetnice Vanja Mišić, Maja Manojlović, Una Zrilić, ali i Gradski tamburaški orekstar, dječiji horovi „Jazavčići“ i „Vrapčići“.

Uz ovaj praznični repertoar, vožnju bajkovitim kočijama, dočekaćemo i Djeda Mraza koji će i ovoga puta najmlađe obradovati poklonima.

Iskoristite priliku i uživajte u prazničnoj čaroliji, koja će ujedno biti i odličan uvod u do sada nezaboravan doček Nove godine na platou ispred novog sportskog kompleksa u Parku „Mladen Stojanović“.

Novogodišnji koncerti

Kruna svih dešavanja u „Zimzoparku“ biće novogodišnji koncerti pored nove sportske dvorane u Parku „Mladen Stojanović“.

U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine očekuje koncert Lepe Brene, te nema sumnje da će ove dvije koncertne večeri u Banju Luku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja.

Upravo namjera Grada kao organizatora i jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Važno je napomenuti da Banjalučani i svi posjetioci već uveliko uživaju u sjajnom programu „Banjalučke zime“ u srcu našeg grada. Naime, u prekrasnom ambijentu Parka „Petar Kočić“ i ove godine uz bogatu gastronomsku ponudu i mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije, pripremljeno je i preko 300 sati zabavnog programa u okviru „Zimzobala“.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka