Korisno

Spremni za 2024 – objavljeni novi Trendovi

Novo izdanje portala Trendovi, iza kojeg stoji agencija Pioniri sa partnerima i saradnicima iz Srbije i regiona, upravo je objavljeno. Ovaj portal nas tradicionalno, pred kraj svake godine, priprema za narednih 12 mjeseci sadržajem iza kojeg stoje stručnjaci iz različitih oblasti.

Ovaj projekat već 8. godina generiše bazu korisnog znanja sa ciljem da čitaoce informiše o ključnim novinama i tendencijama, koje će oblikovati narednu poslovnu godinu. Ovogodišnje izdanje je ujedno i drugo regionalno, budući da iza tekstova stoje autori sa 4 tržišta – Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. I ono što je novo jeste da su svi tekstovi novog izdanja dostupni i na slovenačkom jeziku.

Promjene i trendove koji će oblikovati 2024. godinu kada su pitanju digitalni marketing, HR & employer branding, tehnologija, PR, ugostiteljstvo, mediji i mnoge druge, možeš već sada čitati na portalu trendovi.co, a tokom narednih nedjelja njegov sadržaj će redovno biti ažuriran novim temama.

Partneri iz regiona su i ove godine dali veliki doprinos projektu, te će svi zainteresovani, zahvaljujući agencijama 404, Degordian, CTA komunikacije, Cvoke, Builtt, Play Team, Sidera i mnogim drugim, dobiti uvid u nadolazeće trendove iz ugla čak 4 tržišta.

Pored novih regionalnih partnera, iza tekstova stoje i autori i autorke iz agencije Pioniri, portala Netokracija, agencija Represent Communications i Smart Plus Research, kao i InStore MediaVladimir Kovač ispred Digitalka, Igor Grmuša iz Planete Sport, udruženje IAB Serbia i regionalna nagrada SoMo BoracWannabe magazin, Obrt team, kao i autorke Katarina Šonjić i Gorana Risteski i mnogi drugi.

Svi tekstovi očekuju te na portalu trendovi.co i dostupni su tokom cijele godine.

Preuzeto sa: ultra.ba