Edukacija

Webinar: Kako napraviti video proizvoda za web shop?

Želiš bolje ispromovirati svoj proizvod, ali ne znaš kako? Voljela ili volio bi snalaziti se bolje prilikom snimanja i kreirati važniji sadržaj koji će zaintersirati više kupaca? Na pravom si mjestu!

U utorak, 03.11.2020. godine u 13 sati pridruži se Zoom predavanju Dragana Gajića: “Kako napraviti video proizvoda za web shop”.

Dragan Gajić je profesionalni fotograf i konsulatnt za foto i video opremu iz Banje Luke. Više od 15 godina radi kao fotograf u različitim oblastima fotografije, a u studiju ili na terenu rado dijeli stečena znanja i iskustva, pa ćeš i ti od njega moći pokupiti sva potrebna znanja kako bi svoj proizvod perfektno predstavila ili predstavio online kupovnom svijetu.

Na webinaru ćeš moći saznati kako napraviti video koji radi posao sa osnovnom opremom ili kako sve uraditi telefonom, koliko je važan ton, kakve efekte koristiti, osnove montaže i slične savjete koji će ti pomoći da uvijek praviš fantastične videe. Webinar organizuje Inovacioni centar Banja Luka u suradnji sa Startup studijem.

Zato ne čekaj i osiguraj svoje mjesto na webinaru odmah putem prijave na linku. Prijave za učešće su obavezne, a svi prijavljeni učesnici će dobiti link za učešće putem zoom platforme.

Preuzeto sa: ICBL