Vijesti

Novo mjesto za novogodišnju čaroliju: „Zimzopark“ otvara vrata 29. decembra u Parku „Mladen Stojanović“

Nakon otvaranja „Zimzobala“, već 29. decembra sa početkom u 18 časova, na spektakularan način, u Parku „Mladen Stojanović“ biće otvoren i „Zimzopark“, još jedno mjesto gdje će naši sugrađani, ali i brojni turisti, na pravi način moći doživjeti novogodišnju čaroliju.

Savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo istakla je da ćemo u sklopu „Zimzoparka“ imati posebne aktivnosti, koje pored zimskog marketa uključuju i vožnju bajkovitim kočijama.

-Na spektakularan način ćemo, uz hiljade prskalica još jednom dočekati Djeda Mraza sa poklonima, što će ne sumnjam biti pravi doživljaj kako za naše mališane, tako i za sve one koji nam se pridruže – kaže savjetnica Šukalo.

Ona dodaje da će zimska priča u Parku „Mladen Stojanović“ započeti uz bogat zabavni program, uz domaće izvođače koji će izvoditi muziku iz popularnih filmova i crtanih filmova.

-Ono što će definitivno biti kruna svih dešavanja u „Zimzoparku“ biće novogodišnji koncerti pored nove sportske dvorane u Parku „Mladen Stojanović“ kada nas 31. decembra očekuje nastup Željka Samardžića, a za popularnu reprizu 01. januara imaćemo priliku da uživamo u hitovima najveće regionalne zvijezde Lepe Brene, za šta imamo već najave desetina hiljada gostiju koji u Novu godinu žele da uđu upravo u našem gradu – zaključila je savjetnica Šukalo.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka