Edukacija

Uspon preduzetništva žena – Akademija koja oživljava vizije!

Draga sadašnja ili buduća preduzetnice,

Odlučili smo podijeliti s tobom nešto izuzetno inspirativno i vrijedno tvog vremena! Da li se sjećaš prethodne Akademije poduzetništva žena koja je potakla na akciju poduzetnički svijet? Sigurni smo da si bar čula za nju, jer su kroz nju prošle 60 (šezdeset) nevjerovatnih žena koje su uz svoje mentorice stvarale val uspjeha i motivacije u svojim okruženjima i tako Unsko-sanski i Srednjobosanski Kanton potakle na uspješne poduzetničke akcije.

Ove godine Akademija poduzetništva žena 23/24 se vraća s još više strasti, znanja i prilika, te otvara svoja vrata za drugu generaciju polaznica da podignu svoje poslovanje na viši nivo, te ostvare svoj poduzetnički potencijal kroz niz inspirativnih radionica i mentorskih sesija. Ova jedinstvena akademija koju ćete voljeti, nudi prilike ne samo za izgradnju poslovanja već i povezivanje s nevjerovatnim ženama iz prethodne generacije kao i veliku mrežu podrške, a rezultat je uspješne saradnje Udruženja poslovnih žena u BiH i Federalnog zavoda za zapošljavanje.

Zamisli kako bi bilo sjajno biti dio ove zajednice strastvenih i uspješnih žena koje teže ostvariti svoje snove i ciljeve. Ukoliko želiš biti dio poduzetničkog poduhvata kroz našu Akademiju, jedini uslov za to je da se nalaziš na birou zapošljavanja. Ako si spremna za sljedeći korak u svom poslovanju i profesionalnom razvoju, pridruži nam se, jer će nam zajedno biti lakše stvarati priče o uspjehu koje će inspirisati nove generacije poduzetnica i poduzetnika u Unskosanskom i Srednjobosanskom Kantonu naše Bosne i Hercegovine.

Vjerujemo da si ti prava kandidatkinja za Akademiju poduzetništva žena i zato te željno iščekujemo i ohrabrujemo da se prijaviš u roku od 25 dana od dana objave Poziva, no, ukoliko imaš dodatnih pitanja i potrebno ti je više informacija, budi slobodna da nas kontaktiraš putem e-maila: info@upzbih.ba ili preko naše Facebook stranice https://www.facebook.com/upzbih/.

Očekujemo tvoju prijavu i radujemo se zajedničkom putovanju prema uspjehu!

Preuzeto sa: mreza-mira.net