Vijesti

Zimzobal donosi zanimljiv program: Veliko otvaranje zakazano za nedjelju, 3. decembar

Banjalučka zima u naš grad donosi pravu čaroliju, ali i sjajan program u kojem ćete moći uživati već od sutra, 1. decembra.

Uz bogatu gastronomsku ponudu u prekrasnom ambijentu Parka „Petar Kočić“ već sutra, 1. decembra od 19.00 časova uživajte u nastupu sjajnog Andreja Pucarevića.

U subotu 2. decembra od 9.00 časova na Trgu Krajine biće organizovana škola klizanja, dok će naše mališane od 12.00 časova zabaviti animatori, koji su spremili razne sportske aktivnosti, poligone, takmičenja, plesove i balone, dok će od 15.00 časova biti organizovane plesno korektivne radionice.U večernjim časovima očekuje vas sjajna zabava za koju će se pobrinuti Marko Saksofon, violina i DJ.

Naši najmlađi školi klizanja mogu se pridružiti i u nedjelju, 4. decembra od 9.00 časova, dok će od 12.00 časova biti organizovana kreativna radionica za djecu.

Nedjelja, 3. decembar svakako je rezervisana za svečano otvaranje Zimzobala, koje vas očekuje od 19.00 časova uz sjajan muzički i zabavni program, puštanje lampiona, vile i vilenjake, ali i mnoštvo poklona koje će našim mališanima donijeti Djed Mraz.

Mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije i posebno uređena kućica Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“, samo su mali dio čarolije, pripremljene za zimske praznike u našem gradu, te ne propustite priliku da budete dio još jedne zimske bajke.

Kompletan program pogledajte ovdje.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka