Vijesti

Ritam nereda u Klubu studenata Banjaluka 2. decembra

U Klubu studenata Banjaluka 02. decembra nastupiće jedan od najboljih regionalnih bendova Ritam nereda.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pjesama kao što su “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, “10 godina”, “Hiljade”, “Sećanja”, “Heroj” i mnoge druge ćete uvijek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pjevati glasno. Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima u preko 30 godina dugoj karijeri uvijek imao veliku bazu fanova i za Balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući rijedak primjer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su poslije slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda bilježi i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies i Buzzcocks.

Nakon dugo vremena ponovo su sa nama u KSB, 02. decembra, na veliko zadovoljstvo njihovih brojih fanova u Banjaluci.

Pretprodaja ulaznica za ovaj koncert po cijeni od 15,00 KM, počeće od ponedjeljka /23.oktobar/, putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u. U pitanju je ograničen broj ulaznica po ovoj cijeni.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Izvor: Saopštenje