Događaji

Info sesija o Global UGRAD programu 2024

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Info sesiju o Global UGRAD programu 2024! Ovaj događaj će se održati u srijedu, 29. novembra, s početkom u 15:00 časova.
Moderator za ovu priliku će biti EducationUSA BiH savjetnica, a posebno nam je zadovoljstvo što ćemo imati specijalnu gošću – Dajanu Paradžik, 2023 Global UGRAD studentica koja trenutno studira na Northern Illinois University.

Šta je Global UGRAD? To je program razmjene studenata koji pruža izvanrednu priliku za internacionalno iskustvo, akademski rast i kulturnu razmjenu. Ako želite saznati više o tome kako postati dio ove inspirativne zajednice, ne propustite ovu priliku.

Kvalifikovanost za program:

  1. Imate najmanje 18 godina na dan početka programa.
  2. Imate status redovnog studenta na svom matičnom univerzitetu.
  3. Do januara 2024. imate završen barem jedan semestar studija na svom matičnom univerzitetu.
  4. Nakon završetka programa, obavezni ste slušati barem dva semestra dodiplomskog studija na svom matičnom univerzitetu.
  5. Posjedujete potrebno znanje engleskog jezika.

Ova informaciona sesija pružiće vam sve potrebne informacije o programu, prijavi, i iskustvima prethodnih stipendista. Osim toga, imate priliku postaviti pitanja našoj specijalnoj gošći Dajani, koja će podijeliti svoje iskustvo i savjete.

Pridružite nam se kako biste saznali kako Global UGRAD može obogatiti vašu akademsku karijeru i životno iskustvo. Radujemo se vašem prisustvu i aktivnom sudjelovanju!

Vidimo se 29. novembra u 15:00 časova.

Link za prijavu u BIO na https://www.instagram.com/amcornerbl/

Vidimo se u ACBL!

Preuzeto sa: Instagram @amcornerbl