Vijesti

Vikend sa Brkovima u KSB-u

I ovog vikenda Klub studenata Banjaluka, biće mjesto odlične zabave, jer nas očekuju čak dva nastupa popularnog benda Brkovi.

Bend „Brkovi“ koji su prepoznatljivi po svom vlastitom „PunkFolkWellness“ stilu, na radost svojih fanova najavili su Vikend sa Brkovima u KSB, 10. i 11. novembra. Na svim njihovim dosadašnjim nastupima u gradu na Vrbasu, atmosfera je uvijek bila navijačka, stadionska, a klubovi krcati. Isto se očekuje i ovoga puta. Ono što je sigurno dobre svirke i odlične atmosfere neće nedostajati, jer kako i sami kažu Brkovi vole Banjaluku, a Banjaluka voli Brkove.

Bend postoji od 2004. godine. Iza njih su sjajni studijski albumi, sa brojnim hitovima koje publika na njihovim nastupima pjeva u glas. Svirali su veliki broj koncerata širom Evrope i Balkana i koncertno su veoma aktivni. Pjevač benda Shamso69 (Vedran Pehar) autor je većine tekstova i muzike.

Cijena po koncertu je 20 KM, a na dan koncerata cijena će biti 25 KM. Ulaznice se mogu kupiti putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u. Prodaja ulaznica vršiće se i pred početak koncerta na ulazu u KSB. Koncerti počinju u 21:00

Vidimo se u Klubu studenata Banjaluka 10. i 11. novembra od 21:00. Dođite jer „Brkovi su da se vole“.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Izvor: Saopštenje