Edukacija

Webinar: Fotografisanje proizvoda za web shop

Imaš svoj proizvod i želiš ga prodavati online, no nisi sigurna ili siguran kako da reprezentatitvno predstaviš proizvod kroz fotografiju? Na pravom si mjestu!

U utorak 27.10.2020. godine u 13 sati zauzmi mjesto pred svojim laptopom jer će te čekati fantastično webinar predavanje Dragana Gajića: “Fotografisanje proizvoda za web shop”.

Dragan Gajić je profesionalni fotograf i konsulatnt za foto i video opremu iz Banje Luke. Više od 15 godina radi kao fotograf u različitim oblastima fotografije, a u studiju ili na terenu rado dijeli stečena znanja i iskustva, pa ćeš i ti od njega moći pokupiti sva potrebna znanja kako bi svoj proizvod perfktno predstavila ili predstavio online kupovnom svijetu.

Na webinaru ćeš moći saznati zašto je fotografija bitna, te kako pripremiti proizvod za fotografisanje kao i savjete o tipovima pozadina, oblikovanju predmeta uz pomoć svjetla i osnovnom opremom koja vam je potrebna. Webinar organizuje Inovacioni centar Banja Luka u suradnji sa Startup studijem.

Zato ne čekaj i osiguraj svoje mjesto na webinaru odmah putem prijave na linku. Prijave za učešće su obavezne, a svi prijavljeni učesnici će dobiti link za učešće putem zoom platforme.

Preuzeto sa: ICBL