Vijesti

Od 18. do 22. oktobra “DANI VITAMINKE” u Gospodskoj ulici: Banjalučka komanija proslavila 75 godina

Bogate degustacije i brojni sadržaji za najmlađe predstojećih dana.

U Banskom dvoru upriličena je Svečana akademija povodom obeležavanja 75 godina rada kompanije Vitaminka. Uz prisustvo oko 300 gostiju – osoba iz javnog života, saradnika, poslovnih partnera i predstavnika medija upriličen je bogat kulturno-zabavni program.

Početak programa obilježila je kompozicija “Zemljo moja” u izvedbi operskih umjetnika Ljubice Vraneš I Dragoljuba Bajića nakon čega se zvanicama obratio domaćin, predsjednik upranog odbora, gospodin Todor Panić.

– Ovo je veliki dan za sve nas.Puno se radilo I ja ovom prilikom moram da zahvalim svojim radnicima, saradnicima i svim partnerima na velikoj podršci za svo ovo vrijeme I naročito svim lojalnim mpotrošačima, jer Vitaminka je unazad nekoliko decenija prolazila kroz teške periode. Zadnje četiri godine smo uspjeli da ovim radom mirišu I jagode I ajvar, a uvjeren sam da će te jagode I ajvar mirisati ponovo I u Evropi na raznim destinacijama. Imamo dobre odgovore, sigurni smo da je ovo dobar put kojim idemo…imamo puno projekata koje smo radili a pred vas ćemo izaći sa dobrim proizvodima – istakao je Panić.

Pored predstavnika kompanije Vitaminka zvanicama su se obratili i Ministar poljoprivrede gospodin Savo Minić, gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković kao i predsjednik Područne privredne komora Banja Luka Goran Račić.

Svečanom akademijom u Banskom dvoru simbolično počinje petodnevna manifestacija “Dani Vitaminke” u Gospodskoj ulici, koju kompanija poklanja svome gradu I koja se odvija pod sloganom „Vitaminka – Radost za sve generacije“.

U periodu od 18 – 22. oktobra (od 16 do 20 časova) “Dani Vitaminke”, u Gospodskoj ulici biće postavljen veliki štand Vitaminke, različiti mobilijari i zanimacije za sve generacije. Bogate degustacije slanih i slatkih proizvoda, zabava za najmlađe, takmičenja i nagradne igre, di-džej i drugi sadržaji učiniće da Banja Luka i njeni građani u tih pet dana žive u znaku Vitaminke. Ono što će posebno obradovati posjetioce u Gospodskoj ulici je 10.075 poklona koji će tokom “Dana Vitaminke” simbolično biti podjeljeni.

Preuzeto sa: blink.ba