Vijesti

Novi termin: Turnir u malom fudbalu „Banja Luka open“ od 2. oktobra

Turnir u malom fudbalu „Banja Luka open“ biće održan u novom terminu, od 2. do 10 oktobra.

-Zbog kompleksnog nanošenja višeslojne sportske podloge, neophodni su nam dodatni sunačni dani. Iz tog razloga pomjeramo turnir, koji će biti održan od 2. do 10. oktobra, a sve u cilju perfektnih uslova za igru. Hvala našim timovima za razumijevanje, a spremamo vam spektakl za pamećenje – navedeno je u saopštenju organizatora.

Posjetimo, nakon više od 20 godina, Banja Luka će dobiti prvi turnir u malom fudbalu na otvorenom, koji je regionalnog kapaciteta, te će zasigurno zainteresovati ljubitelje ovog sporta.

Gradonačelnik Draško Stanivuković ranije je poručio kako će kroz ovaj turnir ova nova dvorana biti dodatno afirmisana, te da vjeruje da će postati tradicionalna manifestacija u našem gradu.

-Zahvaljujem se Darku Saviću i njegovoj ekipi na ovoj ideji, jer šta god da su radili i predložili, pokazalo se kao ispravno. Oni su organizovali trku sa preprekama „4Falcons“ koja je Banju Luku pozicionirala u regionu. Kada je rekao da ima ideju za jedan ovakav turnir u malom fudbalu, koji će biti regionalnog karaktera i koji će okupljati najbolje timove iz regiona, dogovorili smo da ima podršku Grada i moju podršku. Kroz ovaj turnir, ova nova dvorana u blizini Parka „Mladen Stojanović“ će se biti dodatno afirmisana – kazao je graonačelnik.

Organizator turnira, Darko Savić zahvalio je Gradu i gradonačelniku na podršci dodavši kako adekvatna infrastruktura koja je stvorena izgradnjom centralnog terena u Parku „Mladen Stojanović“ je idealna za održavanje ovog turnira.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka