Edukacija

Radionica u Banjaluci: Prijavi se i saznaj zašto svaki biznis treba imati adekvatno osiguranje

Razumiješ li važnost osiguranja imovine i zaposlenika i zaposlenica u svojoj firmi? Prijavi se na radionicu i dobit ćeš odgovore na ova pitanja, kao i mnoga druga.

Mozaik startup studio, Banja Luka, Đure Daničića 1 – Dom Omladine

PRIJAVI SE OVDJE

Ova edukativna radionica će ti pružiti vrijedne informacije i praktične smjernice o tome kako osiguranje može imati presudan utjecaj na tvoju poslovnu dobrobit.

🗓️ Termini i lokacije:

19.09. (utorak) od 17:15 do 18:00, adresa: Mozaik startup studio, Banja Luka, Đure Daničića 1 – Dom Omladine

Organizatori: Fondacija Mozaik 

🎓Kome je namijenjena radionica:

Ova radionica je otvorena za sve mikrobiznise i biznise. Bez obzira imaš li već registrovan biznis ili tek razmišljaš o pokretanju vlastitog biznisa, ova radionica je za tebe. Nudimo ti korisne informacije koje će ti pomoći da bolje razumiješ kako osiguranje može unaprijediti i zaštiti tvoje poslovanje.

🎯 Šta možeš očekivati:

  • Razgovarat ćemo o važnosti osiguranja imovine i odgovornosti u poslovanju.
  • Upoznat ćemo te s različitim vrstama poslovnog osiguranja i njihovim prednostima.
  • Kroz stvarne primjere iz prakse, pokazat ćemo ti kako su poduzetnici i poduzetnice poput tebe koristili osiguranje kao ključni faktor u zaštiti i rastu svog poslovanja.
  • Podijelit ćemo praktične savjete o tome kako odabrati pravu polisu osiguranja za tvoju firmu.

🎓 Više o predavaču: 

Armin Softić je stalni član tima Omladinske banke. Prije odluke da se profesionalno angažuje u nevladinom sektoru, 7 godina je radio u svijetu osiguranja kao menadžer za razvoj prodaje i regionalni voditelj prodaje. Njegova strast prema volontiranju i podršci mladima odvela ga je na put omladinskog volontarizma gdje je aktivno volontirao 10 godina. Kao član i koordinator Omladinske banke Kladanj, posvetio se provedbi desetina projekata za mlade u Kladnju, doprinoseći njihovom razvoju i napretku. Ne samo to, već je četiri uzastopne godine bio među top 10 volontera Omladinske banke, demonstrirajući izvanredan angažman i predanost zajednici. 

Armin donosi bogato iskustvo i strast prema podršci i razvoju, te će svojim prisustvom na našoj radionici obogatiti razmjenu znanja i iskustava. Radujemo se što ćemo imati priliku čuti njegove vrijedne uvide i priče iz stvarnog svijeta koji će dodatno obogatiti našu radionicu.

“U našem društvu je mnogo stereotipa kada je u pitanju osiguranje. Međutim, osiguranje može biti samo sigurnost i partner tvog biznisa. Kako? Saznat ćeš 19.9. Vidimo se!”

✨ Učešće na radionici je besplatno, ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen. Rezerviši svoje mjesto do 19.9. u 10:00 sati i osiguraj svoju priliku za učenje i umrežavanje s drugim poduzetnicima i poduzetnicama. 

💼 Prijavi se odmah preko prijavne forme na vrhu članka i rezerviši svoje mjesto!

📢 Podijeli ovu najavu događaja sa osobama koje bi mogle imati koristi od ove radionice. 

Ako imaš bilo kakva pitanja, slobodno nam se obrati.

Preuzeto sa: lonac.pro