Događaji

Kroz komunikaciju do pozitivnih promjena: Woman.Comm konferencija, 24. i 25. oktobra

Komunikacija je ključna za sve što radimo i ona se stalno razvija

Drugo izdanje Woman.Comm Konferencije obećava spektakularno i inspirirajuće iskustvo koje će promijeniti vašu perspektivu o komunikaciji. Pozivamo sve stručnjake/inje, entuzijaste i lidere/ke iz svijeta komunikacija, marketinga i medija da nam se pridruže 24. i 25. oktobra u Hotelu Hills u Sarajevu.

Redefiniranje komunikacije

Komunikacija je ključna za sve što radimo i ona se stalno razvija. Nema sumnje da su promjene u komunikacijskom pejzažu nevjerojatne, a ovogodišnja Woman.Comm konferencija će vas voditi kroz najinovativnije aspekte ovih promjena.

Glavni cilj konferencije je istaknuti nevjerojatan utjecaj komunikacije na različite dijelove našeg života i kako zajedno možemo oblikovati bolje društvo kroz efikasnu komunikaciju. Želimo dokazati da komunikacija ima ključnu ulogu u izgradnji pozitivnih veza, razumijevanju među ljudima i rješavanju problema koje susrećemo.

Kroz inspirativne govore, interaktivne diskusije i panele, želimo rasvijetliti različite načine na koje komunikacija oblikuje našu svakodnevicu – od osobnih odnosa do poslovnih uspjeha, od kulturnih interakcija do globalnih problema.

Organizator konferencije je Woman.Comm Club koji je pokrenut sredinom 2022. godine sa ciljem da okupi žene u komunikacijskoj industriji i slavi njihove uspjehe.

Program koji ne želite propustiti

Preko 20 inspirativnih govornika/ca iz BiH, regije i svijeta, 6 intrigantnih panel diskusija, dodjela nagrade Woman.Comm of the Year koja prepoznaje izvanredan doprinos žena komunikacijske industrije i gala večera uz nastup poznatog muzičkog izvođača, Dženana Lončarevića, koji će dodatno začiniti ovaj već spektakularni događaj.

Woman.Comm konferenciju otvorit će svojim izlaganjem Damir Ciglar, iskusni (ali ne i ocvali) renesansni univerzalac, osnivač i voditelj međunarodno najnagrađivanije hrvatske agencije, Imago Ogilvy, osvajača najznačajnijh svjetskih nagrada u kreativnosti koji se prvi put u Bosni i Hercegovini pojavljuje na događaju ovog tipa.

Nakon Damira, čuti ćemo i mnoge priče o: snazi i povezivanju žena u poslovnom svijetu, ravnopravnosti, luksuznom brendiranju, kampanjama sa svrhom, employer branding-u, novim trendovima u komunikaciji i drugo.

Svi predavači i panelisti na Woman.Comm konferenciji su stručnjaci u svom poslu, jedna od njih je i Larisa Halilović, međunarodna ekspertica za razvoj timova i biznisa, kvalificirana od strane Cambridge Univerziteta u Velikoj Britaniji, Auckland Univerziteta sa Novog Zelanda i British School of Coaching UK, u oblastima obrazovanja odraslih, lingvistike i psihologije.

Prijave otvorene

Želimo vas vidjeti među našim učesnicima! Prijave su otvorene već sada, a svi detalji i formular za registraciju dostupni su na našoj web stranici: https://womancomm.club/konferencija/

Nemojte propustiti priliku biti dio ovog nevjerojatnog iskustva koje će promijeniti način na koji razmišljate o komunikaciji!

Očekujte inspiraciju, otkrića i prilike za rast na svim razinama. Naša misija je pokazati da komunikacija nije samo alat, već temeljni gradivni element koji može pretvoriti društvo u bolje mjesto za sve nas.

Preuzeto sa: akta.ba