Vijesti

Počinje nova sezona: Septembar donosi bogat repertoar u Narodnom pozorištu Republike Srpske

Septembar donosi bogat i raznovrstan repertoar za sve ljubitelje pozorišta.

Osim što će Narodno pozorište Republike Srpske novu sezonu otvoriti serijom monodrama koje će biti odigrane na „Petar Kočić“ u periodu od 2. do 6. septembra, bogat repertoar vas od od subote 9. septembra očekuje i na Velikoj sceni.

Tako je subota 9. septembar rezervisan je za predstavu „Stranci u noći“, dok je već naredane subote na repertoaru predstava „Hrkači“.

U nedjelju, 17. septembra biće priređeno Veče operskih arija u izvođenju Simfonijskog orekestra Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Do kraja septembra očekuju vas i predstava Ivanov (23. septembar) i Gospođica (30. septembar).

Važno je napomenuti da vam, i ove sezone, Narodno pozorište Republike Srpske pruža priliku da postanete Teatrofil i ostvarite do 25 odsto popusta na ulaznice.

– Kartica „Teatrofil“ namijenjena je ljubiteljima pozorišne umjetnosti i važi za predstave u produkciji Narodnog pozorišta Republike Srpske. Cijena kartice je 100 KM i moguće ju je dopunjavati. Popusti od 20 do 25 odsto odnose se na sva reprizna izvođenja predstava, a u skladu sa postojećim cjenovnikom– navedeno je u saopštenju Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Kako su pojasnili, kartica važi i za druge programe NPRS-a, ali bez popusta. Korisnik kartice može da bira mjesto u sali. NPRS obavještava korisnike kartice o repertoaru pozorišta na način koji sami izaberu.

Karticu „Teatrofil“ možete kupiti (ili dopuniti postojeću) na biletarnici Narodnog pozorišta Republike Srpske. Sve potrebne informacije možete dobiti na besplatan broj telefona 080 05 07 08.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka