Volontiranje

Javni poziv za učestvovanje u volonterskom programu na Moba Street Food Festivalu

Udruga za promicanje urbane kulture u HNŽ poziva sve zainteresirane mlade ljude, u dobi od 18 do 35 godina, da se prijave za sudjelovanje u volonterskom programu u sklopu projekta CoolTure.

Volonterski program održat će se u okviru Moba Street Food Festivala na platou iza Gimnazije Mostar, od petka, 25.8. do nedjelje, 3.9.2023. uz mentora s dugogodišnjim iskustvom u kulturnom sektoru, te osigurane obroke.

Ako želite otkriti benefite volonterizma, stvoriti nove prilike i usvojiti ključne vještine koje će unaprijediti vaš profesionalni i osobni razvoj, prijavite se putem linka.

Prijave su otvorene do utorka, 22.8. do 12 sati.

Broj volontera/ki ograničen. U slučaju velikog broja prijava, provest će se selekcijski postupak, a prednost će imati mladi nezaposleni volonteri/ke, kao i oni s izraženom motivacijom za sudjelovanje u prijavnom obrascu.

Detaljne informacije odabranim volonterima/kama bit će dostavljene nakon završetka selekcijskog procesa.

Volonterski angažman će volonterima/kama pružiti priliku za razvoj ključnih kompetencija, jačanje vještina i znanja u kulturnom sektoru, stjecanje praktičnog iskustva organizacije događaja u profesionalnom i prijateljskom okruženju te stvaranje novih mogućnosti u području kulture.

Projekt CoolTure usmjeren je osnaživanje i razvoj specifičnih vještina mladih kao potencijalnih kulturnih radnika potičući kreativno stvaralaštvo, volonterski angažman i afirmaciju kulture kroz unaprjeđenje vizualnog identiteta i promocije kulturnih manifestacija.

Projekt CoolTure podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz podršku Grada Mostara.

Preuzeto sa: hocu.ba