Vijesti

Kolja i Grobovlasnici u subotu – 19. avgusta u Banjaluci

Nikola Kolja Pejaković, kultni kantautor, muzičar, glumac, režiser i scenarista zajedno sa svojim bendom Grobovlasnici na radost njihove vjerne publike i sugrađana konačno će nastupiti na najljepšoj koncertnoj lokaciji u Banjaluci – tvrđavi Kastel, u subotu 19. avgusta.

Ovaj vrsni muzičar na muzičkoj sceni stekao je status kultnog autora već sa prvim albumom “Mama, nemoj plakati” (2002), snimljenim pod imenom Kolja i Smak Bijelog dugmeta. Pejaković je svoj osoben autorski izraz nastavio sa pjesmama poput “Haljinice boje lila” i “Eto, udade se ti za konja” na podjednako izazovnom drugom albumu “Kolja” (2009). Usljedio je i treći album “Grobovlasnici” (2013). Konačno, Kolja je kultni status učvrstio kod publike i kritike odlično prihvaćenim četvrtim albumom “4 Prsta”, a izdvojile su pjesme “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” (na stihove Jovana Jovanovića Zmaja) i “Svaku noć je isti mrak”.

Na pitanje kako bi opisao muziku koju svira, sam Pejaković kaže: „Kako god okreneš, to je bluz“, stoga ćemo zajedno uživati u večeri bluza, 19. avgusta na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel. Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su po cijeni od 15 KM putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Na dan koncerta cijena ulaznice biće 20 KM, a iste će se moći kupiti i na samom ulazu u tvrđavu Kastel.

Koncert počinje u 21:00, a vrata tvrđave otvaraju se u 19:00.

Sve informacije o ovom, kao i ostalim događajima u organizaciji OK team-a, pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Izvor: Saopštenje