Edukacija

Škola pripreme projekata za EU fondove

„B&D Consulting“ organizira radionicu na temu „Kako pripremiti uspješan projektni prijedlog za EU fondove“  u trajanju od 3 dana.

Radionica je visoko interaktivna, što znači da omogućava polaznicima obuke sticanje neophodnih teoretskih i praktičnih znanja o EU programima u okviru kojih potencijalni aplikanti iz Bosne i Hercegovine mogu prijavljivati projektne prijedloge.

U toku obuke polaznici imaju priliku da se upoznaju sa svim otvorenim programima EU relevantnim za kompanije, neprofitne organizacije  i druge institucije poput IPA II i HORIZON 2020, COSME kao i drugim programima EU. Pored toga, na obuci se prezentira upravljanje projektnim ciklusom od programiranja do ocjene postignuća te priprema projekta odnosno pristup logičkog okvira kao i metodologija ispunjavanja projektne aplikacije po traženim elementima. Ovaj program obuke omogućava polaznicima da usvoje teoretska i praktična znanja u oblasti pripreme projekata za EU fondove uz podršku eksperta sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti pripreme i implementacije EU projekata.

Cijena kotizacije je: 250 KM

Potvrda učešća na obuci vrši se putem e-maila: bdconsulting529@gmail.com najkasnije do 28.08.2023.

Preuzeto sa: mreza-mira.net