Volontiranje

Otvoreni su pozivi za jednogodišnje volonterske servise u Njemačkoj, Češkoj, Francuskoj i Danskoj – prijavi se odmah!

Centar za obrazovanje i druženje Jajca već dvije decenije razvija pouzdanu mrežu EU saradnje kako bi u kontinuitetu pružali odlične prilike za naše mlade. Tako i ovaj put, zahvaljujući saradnji sa francuskim volonterskim servisom Service Civique Europeen, sa sjedištem u Parizu, nudimo više otvorenih poziva.

Ukoliko ste mlada osoba i voljni ste unaprijediti sebe i otvoriti nove horizonte svojoj budućnosti, a pritom imate između 18 i 30 godina? Nemojte propustiti priliku da se prijavite na jednogodišnji volonterski servis, pun izazova i prilika! Nije potrebno mnogo: govorite engleski, njemački jezik ili francuski jezik, uživate u radu s mladima, socijalni ste i samoinicijativni, ovo je definitivno prilika za Vas.

Pokriveni volonterski troškovi: Vaš smještaj u studentskom domu sa svim pratećim prostorijama, putni troškovi, dopunsko osiguranje, mjesečna naknada za lične troškove (455,00 eura), godišnja karta za lokalni prijevoz.

Šta tražimo od Vas: samoinicijativnost, organizovanost, fluentan nivo govora stranog jezika (engleski, njemački, francuski)

Otvoreni pozivi koji čekaju na Vašu prijavu: Stuttgart (Njemačka), Usti Labem (Češka), Saint Etienne (Francuska), kao i više misija u Danskoj. Ako ste zainteresovani i želite mijenjati sebe i okruženje, pišite i potražite više informacija na codjajce.international@gmail.com !

Prijave su otvorene do 21.08.2023.godine!

Preuzeto sa: hocu.ba