Vijesti

VIII Banjalučka motorijada uz “MK Istok” i “Nektar”

Banjalučka pivara i „Moto klub ISTOK” Banjaluka s ponosom najavljuju VIII Banjalučku motorijadu, koja će krajem jula preobraziti našu prelijepu tvrđavu Kastel u srce adrenalinske zabave. Od 28. do 30. jula 2023. godine, pozivamo prijatelje bajkere i pivopije, kao i Banjalučane svih generacija, na još jedan nezaboravan moto događaj u našem gradu!

Iz Banjalučke pivare poručuju, da im je drago da već dugi niz godina ime “Nektar” stoji uz ovu motorijadu.

“Banjalučka motorijada, koja se po osmi put održava u gradu na Vrbasu, izrasla je u nezaobilazan ljetnji događaj u Banjaluci. Pozivamo sve bajkere, naše sugrađane i sve ljubitelje dobre muzike i motora da planiraju dolazak na Kastel u posljednjem vikendu jula. Svim gostima, koji dolaze iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i iz drugih, udaljenijih delova Evrope, želimo sigurnu vožnju i nezaboravno putovanje, a nakon toga ih čeka hladan Nektar”, poručuju iz Banjalučke pivare.

„U nastojanju da stvorimo optimalan spoj dobrog rock’n’rolla i adrenalina, spremili smo bogat program. Mlade rock’n’roll snage Banja Luke, grupa Crni Opal iz Muzičkog ateljea Rock Simfonije, otvoriće program, a muzički program će uokviriti sad već tradicionalni koncert Rock Simfonije na Banjalučkoj motorijadi, zatim fenomenalno Belo Kopče, Bijelo Dugme Tribute Band, kao i KOB, Fjužna pruga i Stringsi. Za bajkere i sve ljubitelje dvotočkaša pripremili smo i Zid Smrti, banjalučki moto spektakl”, poručili su iz “MK Istok”.

Pored pomenutog, planirano je da se organizuje i takmičenje u sporoj vožnji za virtuoze u balansiranju motora na što manjim brzinama. Moto defile se podrazumijeva, a kako organizatori najavljuju svi gosti biće u prilici da se provozaju slikovitom okolinom Banjaluke do jezera Balkana.

Preuzeto sa: nezavisne.com