Organizacije

Eko-šetnja dolazi u Prnjavor

Volontersko – rekreativna aktivnost EKO-ŠETNJA u svom šestom izdanju dolazi u Prnjavor!

Događaj će biti održan u nedjelju, 11.10.2020. godine sa početkom u 11h a ovaj put će se šetnja paralelno održati na dvije lokacije (Izletište Borik i Ljubić).

Naš domaćin na ovom događaju i partner u promociji EKO-ŠETNJE je Atletski klub Prnjavor!

I ovaj put za osvježenje svih naših učesnika pobrinuće se kompanije Vitinka i Manja.

Napominjemo da su za sve učesnike akcije osigurane rukavice, vreće za smeće i potvrde o učešću. Učesnici treba sa sobom da imaju zaštitnu masku i da se ponašaju u skladu sa preporukama u vezi sa prevencijom širenja Korona virusa.

Za “šetače” iz Banjaluke i Laktaša koji su spremni na novo druženje organizovaćemo i prevoz do i od Prnjavora te je potrebno da na dan događaja u 10h budu na staroj autobuskoj stanici iza Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske.

Podsjećamo, EKO-ŠETNJA novi je koncept volonterske akcije koja ima za cilj promociju zdravih stilova života, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, uključivanje i afirmisanje mladih u društvenu zajednicu, podsticanje ekološke osvještenosti i direktan uticaj na zaštitu životne sredine. Šetnja je otvoren događaj za sve zainteresovane koji u dvočasovnom druženju žele da se upoznaju, rekreiraju i doprinesu smanjenju otpada u našim sredinama.

Za dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Preuzeto sa: CEREBRA NGO