Edukacija

Besplatna 4. edicija Škole programiranja Plus Ultra

Pohađaš srednju školu u BiH, Srbiji, Hrvatskoj ili Crnoj Gori? Zanima te programski jezik C? Želiš da naučiš programirati ili da proširiš svoje znanje? Škola prgramiranja Plus Ultra je pravi izbor za tebe.

Škola programiranja je zaživjela 2021. godine sa svojom prvom edicijom. To je bio prvi projekat novopečenog udruženja za mlade, Plus Ultra. Još od tada se svake naredne edicije udruženje širi na veći broj članova i odrađenih projekata.

⭐Ponosni smo što ove godine Školu programiranja stavljamo na viši nivo time što se širimo na region. Polaznici škole će imati mogućnost da uče programiranje, učestvuju u posjetama partnerskim kompanijama i upoznaju vršnjake sličnog interesovanja.

📢Ovim putem želimo da najavimo početak besplatne 4. edicije škole programiranja Plus Ultra čija realizacija počinje od septembra. Kao i do sada, u školi programiranja će se izučavati programski jezik C kroz 3 modula. Cijeli kurs je osmišljen po planu i programu sa prve godine elektrotehničkog fakulteta i prilagođen uzrastu od 15 do 19 godina

🧑‍💻Ako si srednjoškolac, želiš naučiti programirati, a ne znaš odakle početi, ŠKOLA PROGRAMIRANJA PLUS ULTRA je pravo mjesto za tebe. Iskoristi priliku i napravi svoje prve korake u učenju programskog jezika C. 

🔜Prijave na školu programiranja će biti otvorene tokom avgusta mjeseca. Prijaviti se mogu srednjoškolci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Za više informacija, pratite nas na društvenim mrežama.⬇️

InstagramFacebookLinkedln

Preuzeto sa: lonac.pro