Edukacija

Besplatni seminar „Komunikacijski MVP – postanite najkorisniji igrač u svom poslovnom timu”

Otkrijte kako da date što veći doprinos svom poslovnom timu i započnite svoju izuzetnu karijeru na besplatnom seminaru BusinessAcademy „Komunikacijski MVP”!

Na današnjem poslovnom tržištu za uspješno poslovanje veoma je važno biti timski igrač. Diplomirani politikolog i Country Manager Irma Konaković će vam kroz interaktivno predavanje dati savjete, prenijeti znanje i predstaviti provjerene tehnike za efikasnu komunikaciju na radnom mjestu. Saznajte kako da svojim talentom, vještinama i osobinama što više doprinesete produktivnosti svog poslovnog tima i ostvarivanju najboljih poslovnih rezultata kroz komunikacijske strategije. Bez obzira na to da li ste student, profesionalac u ranoj fazi karijere ili iskusni stručnjak, ovaj seminar će vam pomoći da iskoristite svoj pun potencijal i ostvarite profesionalni uspjeh!

Pridružite nam se u subotu, 15. jula, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu. Sa dobitnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za praćenje seminara uživo. Za sve one koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju uživo bit će organizovan live stream.

Broj mjesta je strogo ograničen. Zato požurite, prijavite se, osigurajte svoje mjesto na vrijeme i usavršite komunikacijske tehnike koje će vam omogućiti da doprinesete efikasnosti svog poslovnog tima i ostvarite najbolje profesionalne rezultate!

Prijavite se!

GDJE?

BussinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D)

KADA?

Subota, 15. juli, 10:00

ŠTA?

Seminar „Komunikacijski MVP – postanite najkorisniji igrač u svom poslovnom timu”

KAKO?

Prijavite se za besplatno učešće u učionici ili online

KO?

Country Manager Irma Konaković

ŠTA ĆETE SAZNATI?

Otvorena i jasna komunikacija među članovima poslovnog tima omogućava usklađivanje timskih aktivnosti, smanjivanje nesporazuma i poboljšanje organizacije poslovnih akcija. Vaš poslovni tim je okruženje u kome treba da pokažete svoje najbolje poslovne sposobnosti kroz jasnu, efikasnu i asertivnu komunikaciju. Na besplatnom seminaru „Komunikacijski MVP” otkrit ćete kako da konstruktivno komunicirate sa članovima svog tima i usmjerite ga u pravom smjeru – ka uspjehu! Saznat ćete kako:

  • jasno i precizno prenijeti poruku kolegama;
  • konstruktivnom komunikacijom doprinijeti boljem funkcionisanju poslovnog tima;
  • izgraditi čvrste poslovne veze;
  • istražiti ulogu i važnost dobre komunikacije u izgradnji timske stabilnosti.

Uspješna i vješta komunikacija ima moć da transformiše vaše poslovanje. Zato ne propustite idealnu priliku koju vam nudi BusinessAcademy za transformaciju vaše karijere uz iskusnog mentora, koji će vam na osnovu bogatog iskustva i dugogodišnje uspješne karijere prenijeti savjete, odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, te dati jasne smjernice kako se postaje najkorisniji igrač u poslovnom timu!

ŠTA DOBIJATE?

Komunikacijski MVP je koncept koji potiče pojedinca da postane najkorisniji igrač u svom poslovnom timu kroz unapređenje svojih komunikacijskih vještina. Tu se, prije svega, misli na jasno, efikasno i konstruktivno komuniciranje sa članovima tima, podređenima i nadređenima. Biti komunikacijski MVP donosi brojne koristi, uključujući poboljšanu produktivnost tima, smanjenje nesporazuma i ostvarivanje snažnih poslovnih odnosa.

Svrha ovog seminara je da svim učesnicima omogući da izgrade komunikativne vještine sa ciljem daljeg poslovnog uspjeha. Pored navedenih tema, koje će biti u fokusu, imat ćete i priliku da:

  • poboljšate poslovnu komunikaciju i usavršite tehnike timskog poslovanja;
  • naučite kako da jasno i nedvosmisleno prenesete poruku saradnicima;
  • saznate kako da na najbolji način doprinesete funkcionisanju svog tima.

Ne propustite potpuno besplatan seminar u organizaciji savremene poslovne škole BusinessAcademy, gdje ćete se uvjeriti da uz prave poslovne stručnjake i provjerene strategije i vi možete krenuti putem ostvarenja svog punog potencijala. Za sve ambiciozne učesnike koji žele osigurati jednu od najtraženijih i izuzetno profitabilnih karijera modernog poslovnog doba, idealna opcija je jednogodišnji program Odnosi s javnošću na BusinessAcademy!

Više o predavaču

Irma Konaković

Sa bogatim radnim iskustvom u oblasti menadžmenta, prodaje i brendiranja, Irma Konaković je, kao iskusni stručnjak, ostvarila značajan uspjeh tokom svoje karijere.

Od 2019. godine zaposlena je kao Country Manager u kompaniji ATOM DISTRIBUTION BH. U svom poslu odgovorna je za planiranje tržišta, poslovne odnose, operativne procese prodaje, upravljanje proizvodima, međunarodnu prodaju i upravljanje brendom. Obavljala je i funkciju Brand Managera u kompanijama KimTec d. o. o. i Printex d. o. o., a neko vrijeme je radila i kao Sales Manager u kompaniji R&S d. o. o. Stekla je vrijedno iskustvo i izvan Bosne i Hercegovine radeći kao Youth Counselor u kompaniji Carnival Cruise Line.

BusinessAcademy je imala značajan uticaj na Irmin poslovni razvoj. Kroz program Cambridge International Studies, stekla je certifikat Certified Manager, koji je unaprijedio njene vještine upravljanja i omogućio joj da se istakne kao stručnjak u svojoj oblasti. Obrazovanje na BusinessAcademy Irmi je pružilo relevantno znanje i alate potrebne za uspješno planiranje tržišta, upravljanje brendom i ostvarivanje poslovnog uspjeha.

Preuzeto sa: https://www.biznis-akademija.com/akcija/besplatni-seminari/sarajevo/