Edukacija

Trening Pisanje projekata

Imaš ideju koju želiš provesti u djelo? U Sarajevu si za vikend 29. i 30. jula?

📢 Prijavi se na trening iz pisanja projekata i nauči kako svoju ideju formulisati u oblik projektnog prijedloga. To ti omogućava da apliciraš na grantove i javne pozive i pronađeš podršku za implementaciju svoje ideje.

👉Ovaj trening je idealan za mlade koji su aktivni unutar nevladinih organizacija, a posebno u sklopu omladinskih udruženja. Ukoliko nisi dio neke organizacije trebaš znati da je veoma mali broj grantovi koji se dodjeljuje pojedincima, ali da ih ipak ima. Upravo jedan takav grant je “BOLD Small Grants Program” kroz koji je podržan i ovaj projekat.

✨ Za učešće nije potrebno predznanje iz ove oblasti, a prijaviti se možeš putem forme iz opisa našeg profila.

⏳Rok za prijavu je 21.7.2023. do 16:00. Svi prijavljeni će o rezultatima selekcije biti obaviješteni 24.7.2023. do kraja dana.

Prijavi se i pridruži nam se u izvrsnoj atmosferi i produktivnom radu ☀️

⭐Ovaj trening se realizuje u sklopu projekta “Empowering future workforce and leaders of IT industry in BiH” kojeg implementira član našeg udruženja. Cilj projekta jeste kreirati prilike za usvajanje znanja iz oblasti IT-a koja su tražena na tržištu rada. Projekat je finansiran grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State) kroz BOLD program malih grantova. Hvala @usembassybih na podršci koju pružate aktivnim mladim ljudima

Preuzeto sa: Instagram @plusultrayouth