Volontiranje

Omladinski Film Festival Sarajevo – poziv za volontere

Servisni portal Telemach Omladinskog Film Festivala Sarajevo je jedinstveno mjesto za sve učesnike festivala, od autora, reditelja, gostiju, žirija, do medija, volontera, sponzora i drugih. Sistem je kreairan tako da svakom nosiocu akreditacije da unikatno, personalizirano iskustvo, zavisno od njegove uloge i razloga boravka na Festivalu. Off.filmchief.com predstavlja jedinstveni portal za komunikaciju i organizaciju između Festivala i gostiju, kao i festivala i publike.

Želite volontirati na Telemach Omladinskom Film Festivalu Sarajevo? Na pravom ste mjestu. Na ovom portalu ćete izvršiti svoju prijavu, a onog momenta kada budete odabrani da postanete dio našeg volonterskog tima, prijavom na ovaj portal moći ćete pratiti svoja zaduženja, raspored te preuzimati karte za filmove koje želite gledati kada niste na zadatku!

Za publiku

Publika je najvažniji segment našeg Festivala, bez publike OFF ne bi bio to što jeste. Upravo zato potrudili smo se da kupovina karata i akreditacija bude više nego jednostavna, a sigurna! Od 2023. godine, kupovina akreditacija biće moguća isključivo on-line. Kupovina karata biće moguća on-line te pred Festival u sklopu našeg Box Office centra, s tim što karte neće biti printane već isključivo Vam dostavljene u elektronskoj formi, čak i kada ih kupite u našem Box Office-u.

Prodaja karata za 15. Telemach Omladinski Film Festival Sarajevo počinje 05.07.2023. godine.

off.filmchief.com

Preuzeto sa: mreza-mira.net