Ostalo

Poziv za učešće: Drugo godišnje istraživanje e-trgovine na tržištu BiH u kontekstu CEE

Pozivamo vas na učešće u drugom godišnjem međunarodnom istraživanju e-trgovine, koje sada po prvi put obuhvata i tržište BiH. Svi web trgovci koji budu učestvovali u ovom istraživanju dobit će pristup detaljnom izvještaju s rezultatima!

Pozivamo vas na učešće u drugom godišnjem međunarodnom istraživanju e-trgovine, koje sada po prvi put obuhvata i tržište Bosne i Hercegovine. Ovo značajno istraživanje, koje provodimo u partnerstvu sa Mediapost Hit Mail, podružnicom La Poste u Bugarskoj, obuhvata širi kontekst Centralne i Istočne Evrope, uključujući zemlje poput Bugarske, Grčke, Rumunije, Sjeverne Makedonije, Srbije, Turske, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Češke Republike i Poljske.

Učešće u ovom istraživanju donosi brojne koristi poslovnim subjektima, pružajući dragocjene uvide u najnovije trendove industrije, izazove i prilike specifične za tržište CEE. Ovo istraživanje će nam omogućiti  analizu prednosti i izazova međunarodne e-trgovine za web trgovce u regiji.

Budući da je vaša podrška ključna za uspjeh ovog projekta, molimo vas da izdvojite vrijeme i ispunite upitnik. Procijenjeno vrijeme popunjavanja upitnika je oko 5 minuta. Važno je naglasiti da je upitnik otvoren do 10. jula 2023. godine, stoga vas molimo da ga popunite što prije.

Link na upitnik se nalazi ovdje.

Svi web trgovci koji budu učestvovali u ovom istraživanju dobit će pristup detaljnom izvještaju s rezultatima u digitalnom formatu, što će im omogućiti bolje razumijevanje trenutnih trendova i budućih smjerova razvoja industrije e-trgovine.

Preuzeto sa: lonac.pro