Događaji

STEM Fun kamp

STEM Fun kamp s uzbuđenjem najavljuje svoju nadolazeći ljetni kamp, gdje će mladi umovi imati priliku istražiti fascinantan svijet nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike (STEM). Kamp ima za cilj nadahnuti i uključiti djecu u praktična iskustva učenja koja potiču kreativnost, kritičko razmišljanje i vještine rješavanja problema.

STEM Fun Kamp nudi dinamičan i interaktivan nastavni plan i program osmišljen kako bi očarao mlade učenike. Sudionici, u dobi 10 do 15 godina, krenut će na petodnevno putovanje ispunjeno zanimljivim aktivnostima, eksperimentima i projektima koji pokrivaju širok raspon STEM disciplina. Od izrade maketa do provođenja hemijskih eksperimenata, kamp pruža poticajno okruženje za djecu da otkriju svoju strast za STEM.

Kurikulum kampa uključuje dnevne naučne eksperimente, inženjerske izazove, istraživanje tehnologije i matematičke igre. Polaznici će imati priliku surađivati, razviti vještine kritičkog mišljenja i poboljšati svoje sposobnosti rješavanja problema. Osim STEM aktivnosti, kamp uključuje i rekreativne sportove, vježbe team buildinga i interaktivne radionice.

STEM Fun kamp ima tim iskusnih i strastvenih instruktora koji su specijalizirani za različita STEM područja. Ovi stručnjaci predani su njegovanju znatiželje kampera, pružanju smjernica i njegovanju poticajnog okruženja za učenje. Kamp osigurava nizak omjer kampera i instruktora kako bi se osigurala individualna pažnja i personalizirano iskustvo učenja.

Pozivaju se roditelji i skrbnici da što prije prijave svoju djecu jer je broj mjesta ograničen. Kamp je otvoren za djecu u dobi od 10 do 15 godina i održat će se u Visitor Center Pecka od 19.7.-23.7. Registracija se može izvršiti online na mail adresu: studiozen.sarajevo@gmail.com ili kontaktiranjem na 066082416.

Preuzeto sa: mreza-mira.net