Vijesti

Psihološko savjetovalište za studente počinje sa trijažnim intervjuima

Dragi naši studenti i studentkinje, želimo još jednom da vam se zahvalimo na strpljivom čekanju vaših tremina. Kao što znate naša lista čekanja i dalje raste, termini se čekaju dugo, a kako nam sada slijedi i ljetna pauza, odlučili smo uradimo nešto kako bismo vam pomogli da ovaj period čekanja lakše prebrodite, zato počinjemo sa trijažnim intervjuima.

🧠 Šta oni podrazumijevaju?

Trijažni intervju predstavlja jedan susret u trajanju od 50 do 60 minuta, sa koordinatorkom Psihloškog savjetovališta. Ovo radimo kako bismo vam pomogli da period čekanja lakše prođe, kako bismo se upoznali, ali i kako biste vi dobili odgovore i informacije koje vas zanimaju. U periodu koji nam predstoji studeniti će biti obaviješteni o održavanju trijažnih intervjua koji će se održavati u prostorijama Psihološkog savjetovališta za studente UNIBL.

🧠 Pored gorenavedenog, cilj ovih intervjua jeste i osluškivanje trenutnog stanja i potreba studenta, kako bismo mogli da organizujemo buduće aktivnosti, jer smo tu isključivo zbog vas i vaše misljenje nam veoma znači.

Preuzeto sa: Instagram @psiholosko_savjetovalisteunibl