Takmičenja

National Ideathon

Homework HUB je koordinator projekta za Bosnu i Hercegovinu, na lokalnom nivou, National Ideathon Developing cross-sectoral cooperation for youth employability in the Western Balkans, a čiji je glavni organizator MeOut Group iz Mađarske.

Cilj projekta jeste razvijanje preduzetničkog duha među mladima na Zapadnom Balkanu, kreirajući nova radna mjesta i zaposlenja.

U vezi s tim, 17. i 18. juna održat će se takmičenje na lokalnom nivou, a pobjednici će imati pravo učešće na regionalnom takmičenju planiranom na jesen ove godine.

U nastavku je promotivni tekst koji vas molimo da objavite putem svojih portala/drugih medija, kako bi što veći broj mladih imao priliku prijaviti se i participirati u takmičenju.

Imaš ideju? Želiš da razviješ preduzetnički duh? Ili da svoju ideju sa papira pretvoriš u stvarnost?

Homework HUB organizuje lokalno takmičenje pod nazivom “National Ideathon Developing cross-sectoral cooperation for youth employability in the Western Balkans”.

Pozivamo te da se prijaviš na takmičenje i u timu koji ti bude dodijeljen ili ga sam/a prijaviš uz pomoć mentora/ica svoju poslovnu ideju prezentuješ i osvojiš vrijednu nagradu i učešće na regionalnom takmičenju.

Datum: 17. i 18. juni

Prijave putem linka: https://forms.gle/R8RBd8QRgEhWopaPA

Preuzeto sa: mreza-mira.net