Zapošljavanje

Najveći online Regionalni sajam poslova otvara prijave za oktobar

Od 24. do 31. oktobra učestvujte na Regionalnom sajmu poslova i privucite kandidate

Uslijed trenutne situacije na tržištu rada na kojem vlada velika potražnja za radnom snagom, važno je istaknuti se među konkurencijom. Stoga MojPosao.ba priprema, već četrnaestu godinu za redom, najveći online Regionalni sajam poslova.

Vrijeme trajanja: od 24. do 31. oktobra 2023.

Lokacija: Regionalni sajam poslova – BiH

Employer Branding doseg: 7.200.000 korisnika / potencijalnih kandidata regionalno

Popust na ranu prijavu: 10%

Zašto se prijaviti na online sajam?

Prošle godine na sajmu je ostvareno preko 520.000 posjeta regionalno i 39.000 prijava na oglase, a sve što je bilo potrebno za takav doseg je internet!

Ove godine virtuelni sajam će biti aktivan 8 dana od 0 do 24 sata te dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i učinkovit način svoju kompaniju predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Makedonija i Slovenija. Kroz direktnu komunikaciju s posloprimcima putem chat-a ili video poziva moći ćete pronaći kandidate koji su pravi `fit` za vaš postojeći tim. 

Prednost online sajma je i ta što uz minimalni ulog ljudskih i vremenskih resursa, možete imati svoj brandirani štand koji će vas u najboljem svjetlu predstaviti velikom broju potencijalnih kandidata i to u svega nekoliko koraka.

Prijavu izvršite već danas jer na ranu prijavu do 15. augusta ostvarujete 10% popusta.

Rezervišite svoj štand na online Regionalnom sajmu poslova već danas!

Preuzeto sa: hocu.ba