Ostalo

Zumba u Društvenom centru Rosulje

Ova vrsta treninga bazira se na salsi i drugim latinoameričkim plesovima povezanim u lako pamtljive koreografije koje će vas brzo dovesti u formu. Zumba vam daje priliku da intinzivno vježbate cijelo tijelo kroz plesne korake pa niste ni svjesni da radite vježbe snage i izdržljivosti.

Zumba je i kardiovaskularna vježba koja će vam pomoći da bolje spavate, snizite krvni pritisak te povećate gustoću kostiju.

Nije bitno plesno predznanje kao ni to koliko dobro pamtite koreografije 🙂 Zumba je namijenjena svima bez obzira na trenutnu kondiciju!

Trening se organizuje u trajanju od tri mjeseca, jednom sedmično, u prostoru Društvenog centra Rosulje (park Mladen Stojanović). Jedan čas traje sat vremena.
Početak : 16. maj u 19 h
Učešće je besplatno!

Prijave su otvorene do 14. maja 2023. do 16 h. U prijavi navesti ime i prezime, godište i kontakt telefon. Prijavu poslati na mail oc@zdravodaste.org

Aktivnost realizujemo u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”

#MjesneZajednice koji zajednički finansiraju Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini i Embassy of Sweden in Sarajevo a provodi UNDP Bosnia and Herzegovina

Preuzeto sa: Instagram @zdravodaste