Edukacija

Radionica: Bing AI Chat

Odbrojavanje je počelo i jedva čekamo da se družimo sa vama na 6. Level Up radionici koju organizuje EESTEC LC Banja Luka! 😍

💭 Da li ste se ikada pitali kako vam alati vještačke inteligencije mogu pomoći u razvoju i svakodnevnim zadacima? Želite li naučiti kako koristiti Bing AI Chat za generisanje koda za vas? Ako je odgovor da, onda je ova sesija upravo za vas!

💭 U ovoj sesiji ćete otkriti kako Bing AI može poboljšati vaše vještine razvoja i produktivnost. Naučićete osnove ovog alata i kako može uticati na vaš rad u kratkom vremenskom periodu. Takođe ćete vidjeti kako optimizovati svoje promptove i upite da biste dobili najbolje rezultate od Bing AI Chat-a. Bez obzira na vaš nivo vještina, naučiti ćete nešto korisno i zanimljivo. Istražite moć Bing AI chata!

💭 Jelena Miodragović je MEng(IT) i softver developer sa fokusom na FrontEnd tehnologijama, posebno na React-u. Ona je regionalni govornik i bivši Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Veoma je aktivna u IT zajednici kao ko-lider BLbit User Group u Banjoj Luci i ko-organizator IT konferencije INIT. Jednostavno, tech devojka!

📍 Radionica se održava 17.5. (srijeda), sa početkom u 13:00h u sali 1108 na Elektrotehničkom fakultetu.

Preuzeto sa: Instagram @eestec_lc_banjaluka