Ostalo

Želiš li biti glas mladih? Postani deo tima Veritas hub-a!

Pozor mladim ljudima sa Balkana! Organizacija Pokreni se mladi poziva sve mlade ljude sa Balkana da se pridruže novom programu pod nazivom Veritas Hub. Ova platforma ima viziju da postane centralno mesto za informisanje i osnaživanje mladih ljudi, pružajući im platformu za izražavanje i povezivanje sa zajednicom.

Veritas Hub je jedinstvena platforma koja pruža mladima inspirativan prostor za informisanje, edukaciju i izražavanje mišljenja. Misija platforme je da omogući mladima upoznavanje sa

različitim temama, problemima i izazovima, te da doprinesu njihovom rešavanju. Cilj Veritas Hub-a je da pruži kvalitetan, pouzdan i relevantan sadržaj koji se izdiže iznad površinskih tema i senzacionalizma.

Veritas hub poziva sve mlade i motivisane osobe između 16 i 30 godina da se pridruže njihovom programskom timu u ostvarivanju zajedničke misije. Traže se ljudi spremni da se angažuju i rade u zajedništvu kako bi stvorili društvo koje ceni i poštuje istinu. Budite deo pozitivne promene i prijavite se danas!

Prijave su otvorene od 5. do 15. maja 2023 godine. Možete se prijaviti putem sledećeg linka https://forms.office.com/e/KFsVJHJpmh. Nakon što popunite prijavu, bićete kontaktirani od strane programa Veritas hub-a.

Veritas Hub trenutno traže mlade i strastvene volontere za četiri uzbudljive pozicije, a gde je prva pozicija je Novinar koji će istraživati i pisati o relevantnim temama za mlade, voditi intervjue i pomoći u razvoju novih koncepta vesti.

Druga pozicija je Dizajner koji će kreirati vizualne medije za društvene mreže i web stranicu, razvijati kreativne koncepte za projekte i priče i održavati vizualni identitet medija.

Treća pozicija je za PR Koordiantor koji će razvijati strategije društvenih medija, upravljati interakcijama s publikom, planirati i organizovati događaje i izveštavati o uspesima kampanja. Četvrta pozicija je Finansijski Koordinator, koji će biti zadužen za identifikaciju potencijalnih donatora i sponzora, prikupljanje sredstava kroz crowdfunding kampanje, aplikacije za projekte i podsticajne nagrade.

Više informacija o oblastima, načinu i toku regrutacije možeš pronaći na njihovim mrežama u narednim danima. Rad platforme možete pratiti na instagram kanalu @veritas.hub i @pokreni.se. Za sva pitanja, budite slobodni da kontaktirate program putem mejla veritas@pokrenise-mladi.org ili broja telefona +38670191530 (možete putem Viber-a i WhatsApp-a).

Izvor: Saopštenje