Vijesti

NEKTAR OK FEST 2023: EXTRA PONUDA – trodnevne ulaznice za VISA MAIN STAGE

Od 01. maja u prodaji su trodnevne ulaznice za program na VISA MAIN STAGE-u devetog po redu Nektar OK Festa koji će se 14/15/16 jula održati na Tjentištu/NP Sutjeska.

Trodnevne ulaznice po EXTRA cijeni od 30,00 KM dostupne su putem prodajnih sistema u BiH (gigstix.ba), Srbiji (gigstix.com), Crnoj Gori (gigstix.me) i Hrvatskoj (entrio.hr). Kupovina iste omogućiće vam sjajnu zabavu uz fenomenalan festivalski program koji na VISA main stage donose: Gibonni / dr Nele Karajlić / Goran Bare & Majke / Brkovi / Darko Rundek & Ekipa / Konstrakta / Kolja i Grobovlasnici / Bombaj Štampa / Zoster / Mile Kekin / Sve Barabe / Artan Lili.

I ove godine vlada veliko inteteresovanje za Nektar OK Fest. Prvi festivalski paketi koji su se odnosili na smještaj u hotelu, apartmanima, bungalovima, rasprodani su u rekordnom roku još u februaru i prije objave samog lineupa. Trenutno je u ponudi i omiljeni paket festivalske publike, OK kamp koji podrazumjeva trodnevni boravak u kampu i ulaznicu za festival. Isti je dostupan putem gore navedenih ticket servisa u BiH i regionu. Za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak 13.07. od 12:00.

Napominjemo da svi kupci jednog od festivalskih paketa koji su bili u ponudi, ili su dostupni još uvijek, sa boravkom u smještajnim objektima ili OK kampu, dobijaju festivalsku narukvicu koja im omogućava pristup kompletnom koncertnom programu na sva tri festivalska stage-a, kao i svim ostalim sadržajima na Tjentištu koji se realizuju unutar festivalske zone.

Ovogodišnji Nektar OK Fest donosi vam mnogo fantastičkih sadržaja, odlične muzike i sjajne atmosfere na jednoj od najljepših festivalskih lokacija u ovom dijelu Evrope – nacionalnom parku Sutjeska.

Kompletan program po danima i stage-vima dostupan je na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

Upustite se sa nama u OK avanturu i ove godine, čekamo vas na Tjentištu 14/15/16 jula. Sve info o raspoloživim festivalskim paketima i ostalim sadržajima potražite na www.okfest.net Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala UniCredit Bank Banja Luka, te VISA – službena festivalska kartica.

OK team

Izvor: Saopštenje