Vijesti

U okviru proslave Dana grada: Sajam „Plodovi i darovi grada Banja Luke 2023“ na platou ispred Krajiške kuće

Povodom proslave i obilježavanja Dana grada Banje Luke i trećeg rođendana Krajiške kuće, u četvrtak, 20. aprila na platou ispred Krajiške kuće biće otvorena izložba poljoprivrednih proizvoda i prerađevina, domaće hrane, delicija i prirodne kozmetike pod nazivom „Plodovi i darovi grada Banje Luke 2023“ u terminu od 12.00 do 17.00 časova.

Manifestacija će započeti u 12.00 časova, kada je nakon obraćanja zvaničnika na platou ispred Krajiške kuće predviđen prigodan kulturno-umjetnički program, sa učešćem CKUDM „Veselin Masleša“.

Iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela napominju da je riječ o tradicionalnoj manifestaciji čiji učesnici su domaći poljoprivredni proizvođači koji svoje proizvode plasiraju u prodajnim objektima Krajiške kuće. Na štandovima će se, ovoga puta, predstaviti više od dvadeset domaćih proizvođača sa svojim autentičnim proizvodima i delicijama.

Sajam će biti izložbeno-prodajnog karaktera, a posjetioci će imati priliku da po sajamskim cijenama kupe domaće proizvode sa područja krajiške regije.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka