Edukacija

Oslobodite svoju kreativnost sa Midjourney AI: Ekskluzivni vebinar za studente i nastavnike!

Želite naučiti kako da kreirate ovakve slike?

Da li ste spremni da istražite fascinantni svijet slika i fotografija generisanih vještačkom inteligencijom?

Pozivamo vas da se pridružite našem ekskluzivnom vebinaru Midjourney, jedinstvenom događaju dizajniranom za studente i nastavnike koji žele da uče, stvaraju i predstavljaju svoje umjetničke i kreativne talente koristeći najnoviju AI tehnologiju! 🚀

🗓️ Zabilježite datum: Ponedeljak, 24. april od 12 sati

💻 Gdje: Jutjub uživo na našem kanalu (link će biti generisan nekoliko dana ranije)

Midjourney AI revolucionira način na koji generišemo i doživljavamo slike i fotografije. Ova radionica će vas uputiti u proces stvaranja izuzetnih vizuelnih djela koristeći snagu vještačke inteligencije. 🌌

Evo šta možete da očekujete:

🤖 Uvod u Midjourney AI: Otkrijte tajne iza najnovije AI tehnologije koja transformiše svijet digitalne umjetnosti i fotografije.

🎨 Praktični tutorijali: Naučite korak po korak kako da koristite intuitivni interfejs Midjourney AI-a za generisanje slika, prilagođenih vašoj jedinstvenoj kreativnoj viziji.

🧠 Kreativni izazovi: Stavite svoje novonastale vještine na probu uz uzbudljive vježbe i kolaborativne projekte dizajnirane da pokrenu vašu maštu.

👥 Mogućnosti za umrežavanje: Povežite se sa drugim studentima koji dele vašu strast prema sličnim temama.

🎁 Ekskluzivni resursi: Dobijte pristup vrijednim resursima, uključujući preuzimanje vodiča, koji će vam pomoći da ovladate Midjourney AI-om i unaprijedite svoje kreativne projekte.

Pratite naše kanale, kroz 7 dana vas očekuje Jutjub link za prenos uživo!

Preuzeto sa: Instagram @fpn_bl