Vijesti

Gospodska ulica u proljećnom ruhu: Bajkovita cvjetna kiša krasi glavno gradsko šetalište

U toku je ukrašavanje Gospodske ulice, koju će ovog proljeća krasiti bajkovita cvjetna kiša.

Inspirisana motivima cvijeća i kiše kao glavnih simbola proljeća, ovogodišnja postavka satkana je od oko 10.000 raznobojnih cvjetova i zelenih lijana, a u večernjim časovima magiju će dodatno upotpuniti mini solarni fenjeri.

Glavno gradsko šetalište ukrašeno mnoštvom raznobojnog cvijeća postavljenog u vidu kapljica kiše zasigurno će svojim romantičnim izgledom upotpuniti proljećnu čaroliju u gradu na Vrbasu.

Takođe, velika pažnja je posvećena i dekorisanju Parka „Petar Kočić“ u kojem će sutra početi početi tradicionalni Festival cvijeća.

Osim prekrasnog ulaznog portala gdje će biti postavljena starinska drvena vrata ukrašena mnoštvom korpi sa raznovrsnim biljem, Park će biti ukrašen visećim cvjetnim ringovima. Takođe, na prostoru Parka biće uređen i poseban foto-kutak inspirisan cvijećem i knjigama. Kompletna dekoracija svakako će se divno uklopiti u cvjetnu dekoraciju Gospodske ulice.

Stoga, iskoristite slobodno vrijeme i ne propustite priliku da u narednim danima uživate u jedinstvenom ambijentu i proljećnoj čaroliji.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka