Edukacija

Webinar: Alati za unaprjeđenje poslovanja LinkedIn i Instagram

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar “Alati za unaprjeđenje poslovanja-LinkedIn i Instagram” koji će biti održan 13.4.2023. godine od 13.00 do 16.00, na Zoom-online platformi.

Ova edukacija je namijenjena svim poslovnim ljudima koji žele poboljšati svoju prisutnost na društvenim mrežama i proširiti svoje poslovanje.

Na webinaru će biti prezentirani savjeti i tehnike koji se mogu odmah primijeniti u poslovanju. Polaznici će naučiti kako stvoriti privlačan profil na LinkedIn-u i Instagram-u i koristiti ga za povezivanje s relevantnim poslovnim partnerima, savladati najnovije tehnike digitalnog marketinga koje koriste velike i male kompanije kako bi otključale eksponencijalni rast. Pored toga, imat će priliku da nauče nove načine kreativnog marketinga, istraživanja tržišta i implementacije ideja, objave plaćenih oglasa, dobivanja preporuka te stvaranja zaista privlačnih oglasa. Na webinaru će biti također predstavljene disruptivne tehnike sljedeće razine, poput namjernog pravljenja grešaka, dosezanja novinara izvan mreže i iskorištavanja psiholoških fenomena poput učinka mamca „decoy“ i „first impression“.

Predavač je Nermin Zejnilović, stručnjak za rast i inovativnost marketinga.

Polaznici će naučiti kako:

  • Stvoriti privlačan profil na LinkedIn-u i privući relevantne poslovne kontakte
  • Analizirati šta tržište zanima putem Answersocrates metode
  • Iskoristiti LinkedIn za poslovno umrežavanje i pronalaženje novih poslovnih prilika
  • Koristiti Instagram za izgradnju brenda i angažovanje publike
  • Kreirati sadržaj koji će privući pažnju vaših pratilaca i klijenata
  • Istražiti alate i tehnike koje će vam pomoći u vašem digitalnom marketingu

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 100,00 KM+PDV.

U cijenu su uključena stručna predavanja, trening materijali i certifikat o pohađanju obuke.

Za učešće na webinaru zainteresirani se mogu prijaviti popunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije 10.4.2023. godine do 12.00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije bit će dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Sve dodatne informacije se mogu dobiti pozivom na brojeve telefona 033/566-201 i 033/566-200.

Preuzeto sa: akta.ba