Vijesti

Dostavite prijedloge: Biramo Banjalučanku godine

Portal Srpskacafe i ELTA TV, uz podršku Grada Banja Luka, biraju Banjalučanku godine.

-To može biti bilo koja dama iz našeg grada, iz bilo koje oblasti života, bez obzira na to da li je to politika, humani rad, društveno korisni rad, medicina, nauka, obrazovanje, kultura ili sport, koja je po mišljenju naših građana, zaslužila da ponese laskavu titulu Banjalučanke godine. Znači, Banja Luka i Banjalučani će krajnje transparentno izabrati Banjalučanku, ženu grada Banje Luke – saopšteno je iz Elta media grupe.

Prijedlozi sa kratim obrazloženjem se mogu dostaviti do 2. aprila na imejl adresu: redakcija@srpskacafe.com.

Stručni žiri, kojeg čine četiri člana, dva iz redakcije portala Srpskacafe i ELTA TV i dva iz Gradske uprave, sačiniće uži izbor u koji će ući pet dama.

– O njima će novinari našeg portala napisati pet priča, a TV ekipe snimiti pet televizijskih reportaža. O njihovom poslu, ali i u kućnom ambijentu. Sve priče i reportaže biće emitovane i objavljene u periodu od 11. do 18. aprila. Glasaće se putem društvene mreže Fejsbuk, na stranici portala Srpskacafe i to isključivo lajkom na fotografiju, vama omiljene kandidatkinje – istakli su organizatori, navodeći da je cilj pokrenuti priču i izabrati Ženu našeg grada.

Banjalučanku godine će proglasiti u okviru manifestacija kojima obilježavamo Dan grada Banje Luke.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka