Događaji

Online Info dan “Upoznajmo Evropske snage solidarnosti”

SALTO Resursni Centar (SALTO SEE RC) i PRONI Centar za omladinski razvoj kao Kontakt tačka za program Evropske snage solidarnosti za BiH organizuju Online Info dan “Upoznajmo Evropske snage solidarnosti” u utorak, 29.09.2020. s početkom u 14h putem Zoom platforme. Maksimalno trajanje događaja je 3h.

Poziv šaljemo smatrajući da ovaj program može koristiti Vašoj organizaciji/instituciji, ciljnoj grupi i lokalnoj zajednici poput snažnijeg uticaja Vaše organizacije/institucije u lokalnoj zajednici, unapređenja međunarodne saradnje, mogućnosti za mobilnosti Vaših volontera i članova, unapređenja kapaciteta Vaše organizacije itd.

Cilj aktivnosti je učesnike upoznati sa mogućnostima koje program nudi, te na koji način ih organizacije iz BiH mogu iskoristiti kako bi obezbijedile prilike za moblinost ciljnoj grupi s kojom rade i razvijale međunarodnu saradnju.

Poslije info dana, zainteresovane organizacije će imati priliku da dobiju podršku u vidu mentora koji će im pomoći da načine prve korake u Programu. Više informacija o samom mentorskom procesu možete naći (na engleskom) ovde.

Poziv ostaje otvoren do 26.09.2020. do 15h, a prijave su moguće putem linka https://forms.gle/HZUF1Ttc7fT5B72b8

Sve upite možete proslijediti na email info@proni.ba ili na broj +387 66 004 076 (Adina).