Događaji

Prijavite se za ljetnju školu Farmont Fondacije

Farmont Fondacija poziva sve zainteresovane da se prijave za njihovu ljetnju školu kroz desetodnevni kontakt s drugim mladim ljudima iz Evrope i razmjenu ideja.

OBLASTI: više oblasti

OPIS: Farmont fondacija osnovana je 2008. godine od strane njemačkog poduzetnika Hansa Farmmonta. Kroz njihov godišnji program ljetnjih škola mladim ljudima širom Evrope nude priliku za istraživanje ravnoteže opšteg dobra, individualne slobode, kompromisa i novih vizija.

Cilj Farmont fondacije jeste ponuda prostora za mlade ljude širom Evrope za razmjenu vlastitih mišljenja u obliku godišnjih ljetnjih škola. Cilj ljetnje škole ogleda se u tri pogleda: otkrivanje, raspravljanje i umrežavanje.

Zajedno s tročlanom posadom, pet sudionika po putovanju stiču iskustvo jedrenja na Mediteranu i istražuju tursku obalu i grčka ostrvo oko Rodosa. U formatima diskusija pod nadzorom, ljetnja škola nudi prostor za razmjenu mišljenja i novih ideja. Na jedrilicu kandidati imaju priliku isprobati djelovanje u zajednici na malom prostoru.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani od 18 do 25 godina.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt: https://summerschool.farmont-stiftung.de/bewerbung/?lang=de

ROK ZA PRIJAVU: 20.03.2023. godine

Detaljnije na: https://summerschool.farmont-stiftung.de/?lang=de

Preuzeto sa: mladiinfo.me