Događaji

Prijavite se za Treći Kongres Balkanskih Studija

Kongres Balkanskih Studija je međunarodni kongres organizovan da podstakne interdisciplinarne studije u oblasti društvenih nauka i da doprinese kvalifikovanom i originalnom akademskom rezultatu.

OBLASTI: više oblasti

OPIS: Kongres Balkanskih Studija ima za cilj da poveća kvalitet postdiplomskih studija omogućavanjem raznovrsne komunikacije i iskustva i njihov prenos na mlade akademce čime se povećava akademska interakcija i aktivnost u regionu.

Kongres ima za cilj da doprinese razvoju zajedničkog jezika i metoda podsticanjem interdisciplinarnih pristupa za prevazilaženje poteškoća sa kvalifikovanim akademskim rezultatom država i društava koja pokušavaju da se oporave od posjledica ratova doživljenih na Zapadnom Balkanu posle 1990. godine i koji su izazvali mnoge probleme.

Kongres primenjuje sistem ,,slijepe recenzije”; apstrakti i puni tekstovi koji su dostavljeni biće prihvaćeni nakon što budu ocijenjeni od strane recenzenata koji su stručnjaci u svojoj oblasti.

Radove izabrane na kraju Kongresa objaviće Balkan Congress Foundation kako bi se prezentacije koje se održavaju na Kongresu približile naučnom svijetu.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani akademski građani.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt: https://bsc.congress.gen.tr/en/kongre

ROK ZA PRIJAVU: 15.03.2023.

Detaljnije na: https://bsc.congress.gen.tr/en/kongre

Preuzeto sa: mladiinfo.me